pedex_blogcikk_2_banner

A Pedex tetűirtó használata

Szinte minden szülő találkozott már a fejtetvesség problémájával. Ráadásul az utóbbi időben a fejtetvek hihetetlenül ellenállóak is lettek a piacon kapható szerekkel szemben. A fejtetvesség egy nagyon sokáig elhúzódó csata is lehet, emiatt már a legelején egy teljes kezelést nyújtó eredményes szert kell használni.

Ez pedig nem más, mint a Pedex Plusz!

A hajszesz a fejtetvesség azonnali megszüntetésére, továbbá a fejtetvesség megelőzésére is egyformán alkalmas. Hiszen a tetveket nem elég elpusztítani, de a megmaradt serkékkel is meg kell küzdenünk, mert, ha pár napon belül kikelnek, kezdhetjük előröl az egész folyamatot…

Így használd a Pedex Pluszt, a tökéletes eredmény érdekében:

1. A száraz hajat válaszd el 3-4 részre hajcsattal.

2. Az egyik leválasztott nagyobb hajtincset válasszuk el további pár cm-es részekre.

3. Ezután a Pedex PLUSZ csőrös részét húzd végig közvetlenül a fejbőrön és a hajtöveknél, hogy a hatóanyag alaposan érje azokat. Külön figyelj a nyakra és a fül mögötti részekre. Ha az összes tinccsel végeztél, akkor az egészet masszírozd össze.

4. Ha készen vagy, húzd fel a fóliasapkát a fejre 1 óra hosszáig.

5. 1 óra elteltével, a serkefésűvel nagyon alaposan tincsenként fésüld át a hajat.

6. Miután ez is kész, alaposan mossatok hajat.

FONTOS TUDNIVALÓ: 1 hét múlva mindenképp vizsgáld át a hajat. Ha tetűt találsz benne, akkor a kezelést meg kell ismételned!

Ha fent akarod tartani a tetűmentes időszakot, akkor használjatok Pedex Tetűírtó sampont, és a megszokott időközönként mossátok meg vele a haját.

Tedd próbára a Pedex termékeket, és szabaduljatok meg örökre a fejetvektől! Kattints a lenti gombra, és rendeld meg!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek

Hol kaphatod el könnyedén a fejtetűt?

A fejtetű a kisgyermekes anyukák egyik rémálma. Biztosan te is nézted már aggódva gyermekedet, amikor a fejét vakargatta, pedig lehet, hogy csak egy szimpla viszketés volt. Ebben a blogcikkben összegyűjtöttük nektek a fejtetűvel kapcsolatos tévhiteket, és a fejtetű fertőzéssel kapcsolatos leggyakrabban emlegetett gócpontokat.

Kinek a feladata gyermekközösségekben megelőzni a fejtetvességet?

Itt a szeptember és vele együtt a legtöbb gyermek visszatér az óvodákba, iskolákba. A gyermekközösségekben azonban időről-időre felüti fejét a szülők egyik legnagyobb rémálma: a fejtetű. Sajnos sok esetben nem egyértelmű, hogy kinek a feladata a gyermek hajas fejbőrét ellenőrizni, illetve a tetveket kiirtani, megelőzni, így most erre igyekszünk választ adni.

Kókuszolajjal a fejtetvek ellen

A kókuszolaj használata napjainkban igen divatosnak mondható. Kezdő és tapasztaltabb háziasszonyok alkalmazzák a konyhában, azonban jótékony hatásaink köszönhetően felhasználási köre ennél jóval szélesebb. A sütés és főzés mellett a kozmetikai iparban és az egészségügyben is előszeretettel használják. Jelen blogbejegyzésünkben a kókuszolaj és a fejtetű, illetve fejtetűirtás kapcsolatát vizsgáljuk meg.