pedex_hasznalat_banner_1080x675

A Pedex tetűirtó használata

Szinte minden szülő találkozott már a fejtetvesség problémájával. Ráadásul az utóbbi időben a fejtetvek hihetetlenül ellenállóak is lettek a piacon kapható szerekkel szemben. A fejtetvesség egy nagyon sokáig elhúzódó csata is lehet, emiatt már a legelején egy teljes kezelést nyújtó eredményes szert kell használni.

Ez pedig nem más, mint a Pedex Plusz!

A hajszesz a fejtetvesség azonnali megszüntetésére, továbbá a fejtetvesség megelőzésére is egyformán alkalmas. Hiszen a tetveket nem elég elpusztítani, de a megmaradt serkékkel is meg kell küzdenünk, mert, ha pár napon belül kikelnek, kezdhetjük előröl az egész folyamatot…

Így használd a Pedex Pluszt, a tökéletes eredmény érdekében:

1. A száraz hajat válaszd el 3-4 részre hajcsattal.

2. Az egyik leválasztott nagyobb hajtincset válasszuk el további pár cm-es részekre.

3. Ezután a Pedex PLUSZ csőrös részét húzd végig közvetlenül a fejbőrön és a hajtöveknél, hogy a hatóanyag alaposan érje azokat. Külön figyelj a nyakra és a fül mögötti részekre. Ha az összes tinccsel végeztél, akkor az egészet masszírozd össze.

4. Ha készen vagy, húzd fel a fóliasapkát a fejre 1 óra hosszáig.

5. 1 óra elteltével, a serkefésűvel nagyon alaposan tincsenként fésüld át a hajat.

6. Miután ez is kész, alaposan mossatok hajat.

FONTOS TUDNIVALÓ: 1 hét múlva mindenképp vizsgáld át a hajat. Ha tetűt találsz benne, akkor a kezelést meg kell ismételned!

Ha fent akarod tartani a tetűmentes időszakot, akkor használjatok Pedex Tetűírtó sampont, és a megszokott időközönként mossátok meg vele a haját.

Tedd próbára a Pedex termékeket, és szabaduljatok meg örökre a fejetvektől! Kattints a lenti gombra, és rendeld meg!

Ezek is érdekelhetnek

Hogyan ismerd fel a fejtetveket?

Miután hazaértek a gyerekek az oviból vagy a suliból, és öltözködés, fésülködéskor vagy éppen az esti fürdéskor észreveszel pici furcsa bogarakat, amik mászkálnak a hajukban. Ez a pillanat biztosan minden szülő rémálmai között szerepel. Igen, valószínűleg a gyerek hajába fejtetvek költöztek.

Ezek állhatnak a viszkető fejbőr hátterében!

A viszkető fejbőr kellemetlen és egy idő után idegőrlő is. Nemcsak kínos pillanatokkal, de fájdalommal is járhat, ugyanis a hátterében akár komoly probléma is állhat, így érdemes megvizsgálnod több lehetséges okot, és minél előbb cselekedned!

Első találkozás a fejtetűvel

Első találkozás a fejtetűvel Mit kell tennünk, ha kiderül, hogy gyermekünk fejtetves? Hogyan ismerjük fel, mit használjunk, hogyan előzzük meg, és miért a Pedex Plus tetűirtó a legjobb? Erre mind választ fogtok kapni cikkünkben.