KEZELÉS

Felütötte fejét a tetűinvázió a suliban vagy az ovis csoportban? Rettegsz, hogy a Te gyereked is elkapja? Vagy régebben már volt nektek is egy tetűsztoritok, és nem akarjátok újra átélni?

Teljesen megértjük a félelmed. Mutatjuk, mit érdemes tenned.

Hogyan ismerheted fel a tetveket?

A fejtetű fertőzés első tünete a viszketés. Ez a fejbőrön lévő vöröses, kiütésszerű foltokból ered, amit a vérszívó rovaros nyálmirigyének váladéka okoz. Ez a viszketés sajnos csak viszonylag későn, az első tetvek megjelenését követő 1-2 hétben jelentkezik, amikor a tetvek már elterjedtek a hajas fejbőrön.

Mivel a fejtetű szinte egybeolvad a hajszínnel, így nehéz őket észrevenni. Sárgás serkéi azonban egy sötétebb hajon már észrevehetőek, ami viszont könnyen összekeverhető a korpával.

Hogyan kezeld a fejtetvességet?

Amint megbizonyosodtál róla, hogy fejtetvességgel állsz szemben, azonnal cselekedni kell, hogy minél előbb túl legyetek a kellemetlenségeken. Fontos, ha te észreveszed a nem várt látogatókat gyermeked fején, ne gondold cikinek! Beszélj az óvoda/iskola vezetőségével, értesítsd a szülőket a problémáról, mert csak így segíthetsz a közösségen belüli tetűfertőzés visszaszorításában.

Válassz egy olyan terméket, amely megbirkózik a betolakodókkal, válaszd a Pedexet!

A krizantémok ereje

A krizantémok nemzetségébe tartozó növények az evolúció során hatékony ellenszert fejlesztettek ki a tetvek ellen, ezáltal sikeresen elpusztítja őket. Ezt a 100%-ban növényi eredetű hatóanyagot használtuk fel a Pedex-nél.

Ha a fejtetvekkel harcolsz, akkor oda a Pedex kell!

Háromféle kiszerelés közül választhatsz

50 ml-es, dobozos kiszerelés
Ha minden eszközt bevetnél egy teljes kezeléshez

50 ml-es kiszerelés
Ha a legjobb árat keresed

1 l-es kiszerelés
Ha szociális, vagy egyéb intézményben harcolsz a fejtetvekkel

Tudj meg többet termékeinkről, vagy rendeld meg online!

Hogyan használd?

  • A száraz hajat válaszd el 3-4 nagyobb részre!
  • Külön-külön tincsekre bontva, a fejbőrnél és a hajtőnél alaposan kend be a Pedex-szel!
  • Külön figyelj a nyakra és a fül mögötti részekre!
  • Ha a dobozos kiszerelést választottad, akkor jöhet a fólia sapka, ami a hajra húzva növeli a szer hatékonyságát.
  • A dobozos kiszerelésben szintén találsz egy serkefésűt, aminek segítségével alaposan, tincsenként fésüld át az egész hajat!
  • Végül jöhet az alapos hajmosás!

Ha biztosra akarsz menni, egy hét múlva ismételd meg a folyamatot!

A Pedex hajszesz a fejtetvesség kezelése mellett a lapostetű és a ruhatetű fertőzés megszűntetésére is alkalmas készítmény. 

Lapostetvesség esetén

A hígítatlan Pedex tetűirtó hajszesszel a szeméremszőrzetet gondosan át kell itatni, majd várd meg, amíg a hajszesz rászárad. Ez elég idő ahhoz, hogy a lapostetvek és a serkék is elpusztuljanak. Ezután a hajszesz fürdéssel eltávolítható. A végbél- és a szeméremnyílást védd meg vattával. Ha hajszesz a szemedbe vagy a nyálkahártyára kerülne, bő és tiszta vízzel mosd le.

Ruhatetvesség esetén

A hígítatlan Pedex tetűirtó hajszesszel a teljes bőrfelületet egyenletesen be kell vonni. Egy átlagos, 60 kg súlyú ember kezeléséhez kb. 200 ml készítményre van szükség. A 15 perces behatási idő után a szer fürdéssel eltávolítható.

MEGELŐZÉS

Ha sikeresen megküzdöttél a fejtetvekkel, akkor a visszafertőződés elkerülése érdekében a lányok használjanak Pedex TETŰSTOP hajgumit.

A fejtetvesség egy nagyon kellemetlen és bosszantó dolog tud lenni, szülőnek és gyereknek egyaránt. Nem beszélve a kislányokról, akiknek hosszú fürtjeikből sokkal nehezebb tökéletesen kiirtani ezeket a rovarokat, mint például a kisfiúk hajából.

Válaszd a teljesen természetes Pedex tetűstop hajgumit, ami 30 napon keresztül megvéd titeket ezektől a kellemetlen élősködőktől.

Mitől természetes?

Az eukaliptusz, a levendula, a muskátli, a szegfűszeg és a rozmaring illóolaj keverékétől, mellyel könnyen védekezhetünk a fejtetvek ellen.

A hajgumi csak a hajjal érintkezik, nem tartalmaz semmilyen allergizáló anyagot, csak az illóolajok erejét veti be a fejtetvek ellen.

Ha többet akarsz megtudni a fejtetvességről, szánj 5 percet arra, hogy megnézed fejtetű kisokosunkat.