Hogyan használjuk a Pedex tetűirtó hajszeszt a leghatékonyabban?

A fejtetvesség számos gyermek és felnőtt életét keseríti meg évről évre. Azonban a modern termékekkel, mint a Pedex tetűirtó hajszesz, ez a kellemetlen probléma gyorsan és hatékonyan kezelhető. Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogyan használható a Pedex a leghatékonyabb eredmény érdekében.

Csak köves a lépéseket:

1. Előkészületek: Kezdd azzal, hogy a hajat alaposan átfésülöd a Pedex dobozos kiszerelésben található serkefésűvel. Ezáltal eltávolíthatjuk a kifejlett tetveket és a petéket is. 

2. Szétválasztás: Hosszú haj esetén a hajat válaszd szét 4 nagyobb részre, majd a kezelést az egyes részeken belül több kisebb hajtincsen végezd el. Rövid haj esetén, ahol nincs lehetőség külön részekre osztani, centinként haladj a kezeléssel, ügyelve arra, hogy egy terület se maradjon ki.

3. Hajszesz alkalmazása: A Pedex hajszesz csőrös végét húzd végig a fejbőrön és oszlasd szét a hajtöveknél. Nem szükséges az egész hajra ráhúzni, hiszen a tetvek a fejbőrön és a hajtöveken élnek, továbbá a serkéiket is a fejbőrhöz közel ragasztják a hajszálakra. Külön figyelj a fül mögötti és a nyak körüli részekre, ezeket a helyeket kifejezetten szeretik a tetvek. Ha az összes tinccsel végeztél, akkor az egészet masszírozd össze.

4. Behatási idő: Miután a Pedex hajszesz a hajon van, húzzátok rá a fóliasapkát, így még erőteljesebb lesz a hatás. Hagyjátok hatni a szert 15 percen keresztül. Nem kell félni, a Pedex nem okoz bőrirritációt.

5. Fésülés: Most jön a türelmi játék, ugyanis a 15 perc leteltével az egész hajat nagyon alaposan át kell fésülni a serkefésűvel. Érdemes egy fehér lapot az asztalra tenni, minden egyes kifésülés után lekopogtatni a fésűt, és akár áttörölni egy papírzsebkendővel a fogakat. A fésű fogait nyomd oda a fejbőrhöz és egy pár centis hajtincset akár 2x-3x is fésülj át. Ha megvagy a haj átfésülésével, akkor ajánlott az egész hajon még egyszer átfutni.

6. Hajmosás: Az utolsó lépés a gondos hajmosás, amit bármilyen samponnal végezhettek. A lényeg, hogy alaposan öblítsétek ki a hajkoronából a hajszeszt.

7. Megelőzés és ellenőrzés: A kezelést követően érdemes 7-10 napon belül megismételni a procedúrát a teljes biztonság érdekében.

A Pedex tetűirtó hajszesz egy gyors és hatékony megoldás a fejtetvesség ellen. Ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érd el, fontos, hogy a használati utasítást lépésről lépésre kövesd.

Végezetül ne feledd, hogy a tetvesség nem szégyen, hanem egy olyan állapot, amely bárkit érinthet. Legyél türelmes, és alkalmazd a Pedex tetűirtót a leghatékonyabb kezelés érdekében.