lapostetű_ismertető

Lapostetű ismertető

A fejtetűről, valamint a fejtetvességről viszonylag sokat olvashatunk, a lapostetű, illetve a lapostetű fertőzöttség tabu téma, pedig legalább olyan gyakori, mint a fejtetű fertőzöttség.

TOVÁBB
hogyan_ismerheted_fel_a_fejtetveket

Hogyan ismerd fel a fejtetveket?

Miután hazaértek a gyerekek az oviból vagy a suliból, és öltözködés, fésülködéskor vagy éppen az esti fürdéskor észreveszel pici furcsa bogarakat, amik mászkálnak a hajukban. Ez a pillanat biztosan minden szülő rémálmai között szerepel. Igen, valószínűleg a gyerek hajába fejtetvek költöztek.

TOVÁBB
fejtetű_megelőzés

Csajos megoldás a fejtetű megelőzéséhez

Nem csak a fejtetvesség kezelése, de annak felismerése sem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. A fejtetvek elég jól tudnak rejtőzködni a hajszálak között, sőt még a színüket is a hajszálak színéhez tudják igazítani! Emiatt a hosszú hajú kislányok szüleinek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a megelőzésre!

TOVÁBB

A Pedex tetűirtó használata

A fejtetvesség egy nagyon sokáig elhúzódó csata is lehet, emiatt már a legelején egy teljes kezelést nyújtó eredményes szert kell használni. Ez pedig nem más, mint a Pedex Plusz!

TOVÁBB

Első találkozás a fejtetűvel

Első találkozás a fejtetűvel Mit kell tennünk, ha kiderül, hogy gyermekünk fejtetves? Hogyan ismerjük fel, mit használjunk, hogyan előzzük meg, és miért a Pedex Plus tetűirtó a legjobb? Erre mind választ fogtok kapni cikkünkben.

TOVÁBB